Back to All Events

Tartu Hansapäevad - Galakontsert ''Õhtu Tartus''

Galakontsert ''Õhtu Tartus''

Eksklusiivsel kontserdil esinevad armastatud muusikud Arno Tamm, Hannaliisa Uusma, Jarek Kasar, Laura Remmel ja Mari Kalkun, kelle juured ulatuvad just Tartu linna. Kõik muusikud esitavad laval enda repertuaari kuuluvaid tuntud laule, millele tehakse galakontserdi tarbeks spetsiaalsed seaded. Lisaks kõnelevad artistid oma seostest Tartu linna või -maaga ning pajatavad publikule lugusid isiklikest juhtumitest kodulinnas. Esinejaid saadab kontserdil suur noorteorkester „Reaalmažoor” (dirigendid Rasmus Puur ja Edmar Tuul). 

Kava esitatakse sellisel kujul vaid Juubeldavatel hansapäevadel ning gala toimub uues kontsertpaigas otse Emajõel laineldes.

Earlier Event: June 28
Kullaaugu festival
Later Event: July 12
Festival Klaaspärlimäng