Back to All Events

EHK @ Hiiu Folk

EHK = Laura Remmel & Ivi Rausi & Taavo Remmel 

EHK toob Hiiu Folki kirikupäeva raames kuulajateni vaimust haarava rännaku kätketes oma improvisatsioonilisse loomingusse vaimulikke rahvalaule nii kodumaalt kui ka mujalt. Vokalistid Laura Remmel ja Ivi Rausi koos musitseerimine sai alguse kaasaegse improvisatsiooni magistriõpingute ajal Anne-Liis Polli käe all. Vabaimprovisatsiooni ja elektroonika ühendamine vanade lugudega annab neile juurde dimensiooni, mis piltlikustaks justkui seda rada, mis pidi need muusikuteni on jõudnud. Nendega koos astub lavale bassiäss Taavo Remmel, kes on väga hästi tuntud nii jazzmuusika austajatele kui ka klassikalise valdkonna nautijatele. 

 

Earlier Event: July 12
Festival Klaaspärlimäng
Later Event: July 31
''No Moon At All'' tour