Back to All Events

Heategevuslik näitus-kontsert ''Minu Unistuste Eesti''

  • Eesti Rahva Muuseum (B-sissepääs) 2 Muuseumi tee Tartu, Tartu maakond, 60534 Estonia (map)

“Minu Unistuste Eesti” on MTÜ Maalides Head eestvedamisel korraldatav heategevuslik näitus-kontsert, mille eesmärgiks on koguda annetusi Heategevusfondile Minu Unistuste Päev raskelt või krooniliselt haigete laste unistuste elluviimiseks.

Näitusel on üleval Eesti avaliku elu tegelaste poolt hoole ja armastusega tehtud maalid, mida on võimalik endale soetada nii sündmuspäeval kui ka interneti oksjoni teel Osta.ee keskkonnast alates 8. oktoobrist.

Tegevust ja meelelahutust jätkub kogu perele! Tuntud Eesti lauludega astuvad laval üles Ivo Linna, Uku Suviste, Krislin Sallo, Kaire Vilgats, Laura Põldvere, Hanna Martinson, Inga ja Toomas Lunge. Lapsi lõbustavad Lotte ja Bruno.

Piletid ja lisainfo siit!

Earlier Event: October 1
LOLA - Muusikapäev 2018
Later Event: October 19
Baku Jazz festival